Post by italanicwa on Feb 18, 2022 0:35:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več zlata hack ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Nadgradnje so predrage. Obtičal na stopnji 13 zaradi nepoštenosti. Sovražniki vas pohitijo brez kopičenja (pol sekunde ali manj, dobesedno), poleg tega pa v vas izstrelijo hitre krogle. V bistvu takojšnja smrt. Sovražniki postanejo tudi tanki in roji. Tudi bomba z omejenim predmetom jim je vzela manj kot polovico zdravja. Torej roj+streljanje+takoj hitenje med streljanjem = nemogoča zmaga. Igra je polna tudi oglasov in p2w. Brezplačne nagrade v bistvu niso nič v primerjavi s stroški nadgradnje.
DOBRO
Ta igra mi je všeč in vesel sem, da je brezplačna. In oglasov je omejeno.
FPS Commando Shooting Games Sarguzasht wuk
Lep gamr
Predrago! Igram že od začetka. Nekaj fotografij sem objavil na Facebook strani in kar naenkrat so me obtožili hekanja in mi odvzeli račun. Ko sem se prepiral z nekom, ki skoraj ne govori angleško in sem bil še vedno obtožen kraje, sem moral pokazati bančne izpiske za večletne nakupe in groziti, da se bom pritožil na Google Play. Prosil sem jih, naj mi vrnejo ves denar ali moj račun, tako da so mi vrnili moj račun. Niso niti dokazali, da sem hekiral
V redu je
V REDU! 😀😀
PREMIUM..... igra je v bistvu reklama za druge igre in nenehno bombardiranje nakupovanja drugih razširitev smeti... premium pomeni, da ne dobite vsega smeti mikro nakupovalne piš.
To je dobra igra, igral sem jo vsak dan. ampak ena stvar me zelo jezi, da so nadgradnje ladij preoooooooooooooooo dragi. zelo težko je doseči stopnjo nadgradnje 25. Moje mnenje je, da prosim zmanjšajte goldcoine za nadgradnjo.
Ta igra je zelo dobra👍👍😎😎
Všeč mi je igra Igram že 2 1/2 leti
Mad igra je všeč, upam, da mi boste dovolili igrati
To je zabavno in dobro ubija čas. Samo skoči, igraj se malo in nato skoči. V igro ne bi vlagal veliko časa. Žal je vse v denarju. Tako kot večina mobilnih iger in njihovi razvijalci dodajajo "ekskluzivne" predmete, ki jih je smešno težko dobiti, če ne zapravljaš denarja. Če porabite denar, potem lahko dobite vse, kar potrebujete. Morali bi igrati več mesecev, da bi prihranili, da bi dobili le nekaj predmetov/nadgradenj itd. Kot sem rekel, samo skočite, ustrelite nekaj sovražnikov in se odjavite.
To je zelo draga igra, zato je zelo slaba igra.
Je nekje med Galago in žanrom bullet hell, razen z metričnim zajebanjem mikrotransakcij. Samo preskoči. Za malo zabave, ki jo boste imeli v prvih nekaj ravneh, boste hitro videli, da bo težko dobiti karkoli – tudi če mislite, da boste kupili paket za 50 $, vas še vedno zmede.
Grozno! Slaba grafika, napačna tehnologija. Nenehne težave z razvijalci otežujejo igro. Kodirano za zaslužek, ki presega običajne nakupe aplikacij. Želim si, da bi pred namestitvijo prebral ocene (ki so bile večinoma negativne). Izguba časa in denarja. NE NAMESTITE
Ta igra je bila zabavna, dokler ne morete zares napredovati, ne da bi porabili denar.
zelo lepa igra, zelo uživam
Space Shooter: Galaxy Attack ஆர்கேட் keo
lepa igra
Space Shooter: Galaxy Attack Arkade sjs
Najboljša strelska igra
tam je toliko hrošča.. in iskanje se ni ponastavilo vsak dan..popravite ga
Nadgradnja traja predolgo, razen če seveda porabite pravi denar, v katerem je za to, kar je ta igra, zelo predrag. Drugače zabavno
Samsung galaxy A10
Vau neverjetno čudovita igra 🎮🎮
Imel sem aplikacijo, ki sem jo predvajal več mesecev, zdaj je nehala delovati. Sledil sem navodilom, kaj storiti, če imate to težavo. Odstranjena je moj račun v trgovini Play je znova dodal in še vedno ne deluje, zdaj je ne morem niti namestiti, vendar se prikaže Zaznal sem, da si mi všeč na Facebooku in na vse druge načine do zdaj
Fantje, sama igra je zabavna in dolgotrajna. Vendar koda ne deluje.. Kakorkoli že, dobra igra
dobra igra
Popolnoma osredotočen na denar! Namerno posodabljajo igro, da bi poslabšali nadgrajene ladje, da bi vas poskušali prisiliti, da porabite več! Grozni ustvarjalci!
to je res dobra igra
Dal bi boljši pregled, vendar je zadnjih nekaj posodobitev uničilo PVP različico 2 verza 2. Zadnja 2 tedna nisem mogel dobiti solidnega ujemanja, vedno izgubi povezavo s strežnikom in takoj po tem, ko sem plačal VIP različica
Meh. Ohladite kak dan.
ima potencial, da bo res dobra igra, vendar so nadgradnje in tako imenovani paketi tako dragi in nadgradnje so tako nizke in drage, da vam ponujajo nakup, morate biti lastnik igre in vse bi moralo biti odklenjeno in na voljo, če si lahko privoščite. 99 do 99,99 samo zato, da igraš igro in nimaš kaj pokazati?? kaj se je zgodilo z igrami, ki so zabavne in zahtevne??? ni drago ima velik potencial, kot sem rekel, AMPAK JE LAHKO malo bolj prijazen do igralcev?
Lepa grafika, zgodba, najboljša za TP
Igra, ki je igra in ne neskončno oglaševanje. Prijetna grafika aplikacije in odličen način za ubijanje časa. Morda ni tako dobro za počitek v kopalnici.
Space Shooter: Galaxy Attack আর্কেড jxw
Lepa igra ...
Zakaj nimam več posebnih ponudb? ***. GLEJTE NOV KOMENTAR *** Zdaj mi je moja naročnina na ladijske kartice stopnje 1 prenehala dajati kartice v zadnjih 4 dneh!
Poglejmo 😉
Ta uprava daje podkupnino (dragulji, bombe in kovance v igri) potrošniku, da da 5 zvezdic. Če želite zmagati v tej igri (PvP in cehovska vojna), je prva kvalifikacija, da morate biti bogat človek. Vse dobre ladje so samo naprodaj in vse razpoložljive brezplačne ladje so popolnoma brez vrednosti
Ni razloga za nakup te igre. Brezplačna različica ponuja več kot ta plačljiva različica. Ko sem kupil to »downgrade«, sem izgubil možnost odpiranja skrinjic z gledanjem videoposnetkov in v ponudbi, ki ti jo dajo, dobiš manj draguljev za dosego določenega vala na vsaki ravni. V brezplačni različici dobim 4 dragulje, ta raven je samo 3 dragulje. Zdaj jih zanima le, da dobijo vaš denar, super igro so spremenili v obupno grabljenje za vaš denar.
Pustolovski
Standardna igra za pol dolarja.
Ok brezplačno
Zabavna igra streljanja
Sprva je bilo zabavno, a na žalost po nivoju šefa 20 je skoraj nemogoče preiti na naslednjo stopnjo, razen če kupiš kakšno ladjo ali kaj ne.
Rekel bi, da je to najboljša vesoljska strelska igra, kar sem jih igral te vrste. Grafika bi lahko bila malo večja, vendar vsaj v aplikaciji ne porabim polovice prostora za shranjevanje v telefonu. Igram več kot leto in pol, morda 2 in še vedno mi je všeč. hvala za pogoste posodobitve fantje. brez njih ne vem, ali bi me še zanimalo. Space Shooter ROCK'z!🤘👍