Post by italanicwa on Feb 18, 2022 0:28:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feltörni az érméket ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Pontosan úgy, ahogy a hirdetésben bemutatják, csak egy nagyon hosszú kéz nyúl valami felé. Bár nagyon gyorsan elöregszik, a legtöbb olyan gyakori helyzetben van, ahol sok tárgy nagyobb kihívást jelent magának a pályának, általában pontosan úgy néz ki, mint azok a pálcikaemberes kirakós játékok, de egy próbát még mindig megér.
3 pontra értékelem ezt az alkalmazást, ha megpróbálsz ellopni valamit, a kezed megőrül, amitől eltalálod a személyt, így nem sikerül.
🙃😂
Ennek a játéknak csak 375 szintje van, amivel játszottam, és ez érdekes, de úgy gondolom, hogy több szinten kellene játszania. Ez az oka annak, hogy 4 indítást adok.
OMG, a kiegészítések a legrosszabb játék, amivel játszottam. Egy teljes 30 másodperces hozzáadás minden tett után. Booo!
Ez nehéz, ez fantasztikus, és ez olyan vicces és aranyos 💟😍
Police vs Thief Grand Crime City Bank Robbery Game 5.4.0 ...
Értelmetlen játék, 3 hirdetés a játék első 5 percében.
Jó játék nagyon tetszik. 4 csillagos vagyok, mert hirdetéseket kell néznem, hogy segítséget kaphassak, hogy a következő szintre léphessek, különben jó játék 🎮 👌
Meg tudod könnyíteni plz? Nem tudnál sok hirdetést feltenni? Ha befejezek egy szintet, hirdetést kapok. Ezért tettem fel ⭐⭐⭐ (3 csillag) De jó játék 👍 köszi 😊
Én is odaadtam volna
Nagyszerű játék, de a hozzáadások minimálisak, így jó 5 csillagos tőlem
A játék jó, de sok kiegészítést tartalmaz, ami miatt töröltem ezt a játékot, ezért 2 csillagot adtam
Nagyon jòòò!!!
Ez jó. Oké? töltse le🥺🥺🥺
Jó játék, de túl sok kiegészítés.
Ez jó, szeretem, de könnyű 1. és 2. szinten, 3. szinten és 4. szinten, és próbáld meg nehezíteni, amit a másik játékomban láttam, például a bújócska tolvajrejtvényt egyben. Nagyon szeretem. Letöltöttem, de amikor játszottam, nem volt olyan jó, hogy csodálatos viszlát
Ha a játék fejlesztői kijavítják a karhibát, szívesen adnék öt csillagot ennek a játéknak
Ezt a játékot nagyon könnyű játszani!! És szeretem. 4 csillagot adok, mert.. csak egy probléma, ami nem igazán tetszik.. a ADS.. túl sok hirdetés.. btw minden szinten teljes vagyok!
Download game Woodoku APK latest version 1.9.0 for android devices, ... Smart Puzzles Collection · Thief Puzzle - Can you steal it ?
Annyi reklám
Ez a játék fantasztikus, de nem igazán működik 😕 Tényleg jól hangzik, de nagyon jó lett volna
A hirdetés több, mint a játékmenet. A legrosszabb tapasztalat.
Crusaders of the Dark Savant & Wizardry Gold - bigjoe666
Nagyon köszönöm a szerkesztőnek a világ legjobb játéka
Translation: steal from to Hungarian
Baksa Dávid meg többiek ez a játék nagyon de nagyon jó!Baksa Dávid és mindenkinek ez a játék nagyon nagyon jó!
Ez egy igazán szórakoztató játék, de az, hogy szinte minden szint után hirdetésekkel bombázzák, nagyjából tönkreteszi a szórakozást. Megértem, hogy szükség van néhány hirdetésre a játék folytatásához, de egy pillanatig sem hiszem el, hogy ennyi kell! Használjuk a józan észt... állítólag szüksége van ezekre a hirdetésekre a játék folytatásához, igaz? De vajon mit változtat majd, ha a rengeteg hirdetés miatt mindannyian töröltük?
Nagyon jó játék👍👍🦄🦄🦄🦄❤️❤️❤️❤️🦄🦄🦄🦄🦄🦄🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐶🐺🐺🐶🐶🐶🐰🙂🙂🙂
Thief Puzzle - Can you steal it ? פאזל bvo
😤😡😡😡😠😡 Ez a játék annyira rossz szinten olyan egyszerű, de nehéz lesz
Szép, de túl könnyű
Imádom a játékot és minden mást, de túl sok hirdetés van a játékban
Hardest Game Ever - játék által meizois - Blockchain4Everyone
jó móka, biztosan lesz cifrább is
Ez a játék vicces és wow
Eleinte könnyű a játék, aztán túl talf.. 4-5 szint után leállítottam a játékot
Thief Puzzle - Can you steal it ? Jumboq qzj
Nagyon szeretem a játékot. Most töltöttem le, és máris nagyon jól érzem magam.
Thief Puzzle - Can you steal it ? Teka-teki iwg
Hello sok a reklám de jó kérem ne legyen benne enyi mert a játék kritériáknak nem felel meg
Kandalló márványlapja
ez a játék szívás, amikor játszom, a kar mindenhol megy, és meghalok, ha nem mozdítom
미니특공대 월드 Arkaadmängud jsuj
Túl sok videohirdetés