Post by italanicwa on Feb 18, 2022 0:14:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fashion Show: Makeup, Dress Up ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fashion Show: Makeup, Dress Up IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratoru monētas ▞▞▞
▞▞▞ Fashion Show: Makeup, Dress Up 2022 version ▞▞▞
Fashion
Fashion Show: Makeup, Dress Up Simulation vtvm
Es tikko sāku ... tas ir diezgan labs, bet nedeva daudz iespēju, tāpēc tas dažkārt aizkaitināja ... bet es gandrīz uzvarēju katrā kārtā .... vai tā tiešām ir mana modes izjūta tikai šajā spēlē
Man patīk šī spēle, bet mana sūdzība ir tāda, ka pretiniekam patīk kopēt
tik jauka spēle, man tā patīk, un visas lūpu krāsas bija ļoti skaistas, man tas patīk ❤❤❤😍😍😘😘
Man ļoti patīk šī spēle, pat mans vīrs vienu reizi spēlēja😂 Es neesmu premium lietotājs, bet man ir daži ieteikumi izstrādātājiem. Diemžēl es nevaru to visu šeit uzrakstīt, jo šī sadaļa ir ierobežota.
SLIKTĀKĀ SPĒLE EVER. Ļoti garlaicīgi es mēģinu to tagad atjaunināt, ja tas ir labs, es rediģēšu savu atsauksmi vēlreiz, ja tas ir slikts, es ceru, ka varu piešķirt tai 0 zvaigznīti 🤷. Un es jau teicu, kas mani neapmierināja šajā lietotnē, jo tā ir garlaicīga. Es to atjaunināju, bet joprojām nelikās interesanti, atvainojiet. Vienkārši tāpēc, ka jums ir jāmaksā par augstākās kvalitātes produktiem un lielākajai daļai produktu ir nepieciešams interneta pieslēgums, iespējams, šī spēle nav domāta man. 😕☹️🤨🙁. Un es izdarīšu jums labu un tūlīt to izdzēsīšu.
Makyaj ve giydirme oyunları Simülasyon tjqu
Man patika šī spēle, tā ir labākā. Vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka daudzām lietām ir nepieciešami dimanti, lai atvērtos
Lietojumprogramma vienmēr tiek izslēgta tās lietošanas laikā
Šī spēle neļauj man uzvarēt, izņemot reizi nedēļā, kuru es apsolīju, tāpēc es spēlēju kā katru dienu, un preces ir pārāk dārgas
Ļoti patika šī spēle. Lieliski tērpi un grims. Bet tas kādu laiku nav atjaunināts. Gaidīju, kad varēs izrotāt vairāk istabu. Sakiet, ka drīzumā. Helovīns ir pagājis, un es esmu izmantojis lielāko daļu Ziemassvētku tērpu. Ja tas nekad netiks atjaunināts, nemaksās 14,99.
Iemesls, kāpēc es piešķīru šai piecu zvaigžņu spēlei, ir tāpēc, ka tā parāda divus citus cilvēkus neatkarīgi no tā, kā tu labi izskaties, un, lai arī tu iegūtu 🌼❤pārspēt vai uzvarētu, tev tik un tā vajadzētu justies labi, jo tu zini, ka izskatās tavs un sacensību dalībnieki ir labi, tāpēc jums vienmēr vajadzētu priecāties par to, kā jūs izskatāties un kā izskatās citi cilvēki
lejupielādējiet Fashion UZ, izmantojot Afrosiyob apk jaunāko ...
Laba spēle un kā mūsu prātā aprēķināt ģērbšanās ainas Es zinu, ka šī spēle ir ļoti labi un laba spēle man
Kāpēc šai spēlei nav neviena plussize modeļa, mēģiniet atstāt ziņu atsauksmē, neļaus man to nosūtīt.
šī spēle ir diezgan laba, bet man tā nepatīk, jo es gribu vairāk bezmaksas aksesuāru.
Man tik ļoti patīk šī spēle.!!! Kad man būs garlaicīgi, es spēlēšu šo!!! Tas izskatās kā īsts
Makeup Salon : Fashion Makeover Game For Girls. Show your Dress up & Makeup skills in Fashion Stylist Makeover Games for Girls · Glamm'd - Style & Dress Up
Wow, man tas patīk tik jauki, bet pēc dažām rokassomiņām auskari un tas, kas man patīk, tāpēc tas ir tas, kas man patīk Indijas streiks, ko es domāju, ka es jums vairs nesaku, kas tas ir man patīk šis paldies un ļoti. 😘❤️😚😍😘😍🤩🥰←_← Šī ir labākā spēle 🎮🎮.
Lieliska spēle. Gribētos gan redzēt dažādu izmēru modeļus n sacīkstēs. Paldies, turpiniet nākt!
Šajā spēlē ir daudz reklāmu
Es piešķiru tai 5 zvaigznes, bet katru reizi, kad es skatos videoklipu, lai atbloķētu vienumu, un pēc tam skatos citu videoklipu, tas vienmēr sabojājas, un es nevaru skatīties vairāk videoklipu, līdz izeju no spēles un palaidu to atpakaļ.
Tā ir diezgan laba spēle. Man patīk, ka tas dod jums iespēju skatīties reklāmas, ja jums nepietiek, lai nopirktu apģērbu. Vienīgā problēma ir tā, ka mūzika mani traucē, tāpēc es to izslēdzu, bet, piesakoties, tā atkal ieslēdzas, bet es to daru, es to atkal ieslēdzu un izslēdzu, un tas to izlabo. Otra mana problēma ir tā, ka man šķiet, ka vienīgais iemesls, kāpēc es uzvaru, ir tāpēc, ka izmantoju daudz aksesuāru, piemēram, varu uztaisīt neglītu tērpu, taču es joprojām uzvaru, pateicoties maniem aksesuāriem.
Jautri, daudz reklāmu, bet tā tik un tā ir gandrīz katra spēle. Es vēlos, lai vispār būtu lielāka dažādība apģērbā, frizūrā, grimā un modeļu izskatā... Ja neskaita variāciju trūkumu, šī ir laba spēle. Es uzvaru daudz, kas, manuprāt, palīdz manam pozitīvajam viedoklim par to, tomēr galu galā es to spēlētu, pat ja zaudētu vairāk... (Ko gan nedarīšu.😜)
Man patīk spēle, un ir daudz iespēju izvēlēties apģērbu, bet es ceru, ka ir tāda kategorija kā biroja tēma, balets, hiphops.
Fashion Show: Makeup, Dress Up ব্যাজ oag
Merge Battle Car: Idle Clicker Gündelik jiay
Man tas patīk, tas palīdz man iemācīties ģērbties un izskatīties jauki, kā arī palīdz man zināt, kā es patiešām vēlētos izskatīties kā meitene un beigt ģērbties kā zēns.
Es lejupielādēju lietotni un izdzēsu to un lejupielādēju vēlreiz vakar, bet tā nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to 😠😠😠😡😡😡😈😈😈👿👿👿👿👿👿👿👿
pārāk daudz reklāmu
Šī spēle ir 🥰fantastiska, bet dažreiz, kad tu taisi grimu un spaidi instrumentus, tā izslīdēs no rokām😥😤 tāpēc, lūdzu 🙏 palīdzi man ar šo lietu
Pēc pēdējās atjaunināšanas nav iespējams izslēgt mūziku. Pat ja es to ieskaitīju. Tas ir kaitinoši. Lūdzu, izlabojiet to.
Šī spēle ir ļoti brīnišķīga un tās līmenis ir ļoti augsts, un man ļoti patīk šī spēle, un šeit ir daudz vietas dažādu veidu kleitās.
Šī spēle ir laba, tai ir dažādu stilu kleitas un dažāds drēbju skapis, taču tajā ir dažādas lietas, kas jāuzlabo (dažādas reklāmas, atkal un atkal atpakaļ) un neglītas kleitas atbloķējas un dažādas. Labas labas kleitas ir aizslēgtas
Makeover Games: Makeup Artistt
Tāpēc man patīk šī spēle, bet jums ir nepieciešams pārāk daudz dimanta, lai atvērtu visas lietas šajā spēlē Tik daudz drēbju un lietu ir aizslēgtas, jums ir nepieciešams atbloķēt visas lietas. Tātad lūdzu, ievietojiet jaunu personāžu un drānas
Fashion Show: Makeup, Dress Up Simulasyon bupe
VAKS_A_BIZNESA INKUBATORI - Latvijas Investīciju un ...
Ja vēlaties ģērbšanās spēli, kas nav nekas cits kā sacensības, šī ir paredzēta jums! Es cerēju uz stāstu vai kaut ko citu, bet tas ir tikai līmeņi. Turklāt jums tiek dota iespēja laimēt dimantus, ja skatāties reklāmu, taču pat tad, ja jūs atsakāties, jums būs spiests skatīties reklāmas bez atlīdzības. Bezmaksas apģērbu iespējas ir ierobežotas un grūti atrodamas, jo tās ir izkaisītas ar "dimanta" priekšmetiem, lai mudinātu veikt pirkumu. Nav filtra, kas to novērstu, vai vispār nav filtra. Atinstalēts mazāk nekā 5 minūšu laikā.
Ne vairāk kā 3 zvaigznes, ja lasāt šo, jums ir jānoskatās papildinājums gandrīz visam un visam.
Šī ir labākā spēle pasaulē, un pievienojumprogrammu ir daudz mazāk, un katrs līmenis ir labākais, viss ir zemāka cena, kas man patiks un jautri spēlēt mīlu un modes šovu, lūdzu, novērtējiet šo spēli tā ir pārsteidzoša
Man šī spēle ļoti patīk... bet vajadzētu būt vairāk aksesuāru un apģērbu .. spēlējot šo spēli pēc kāda laika jutīsi, ka tā kļūst ļoti atkārtojoša.
Šī spēle ir ļoti jautra, ja jums ir pacietība skatīties daudzas reklāmas. Tomēr, skatoties reklāmas, jūs saņemat atlīdzību, tāpēc jums nav jātērē ne santīma, lai gūtu panākumus. Tomēr varbūt mest dažādus izaicinājumus ar dažādiem tērpiem? Sāk atkārtoties