Post by italanicwa on Feb 18, 2022 0:08:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vse ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
To je zabavna igra, vendar velikokrat ne dobite vseh nagrad. Zdi se, da to počnejo namenoma, da bi ljudje plačali denar. Večino časa se nagrade ne zberejo. Vedno znova sem se moral obrniti na službo za pomoč strankam. Utrujen sem od tega, da moram to početi ves čas. To igro brišem. To igro imam odkar je izšla.
Edina stvar, ki se kmetuje, je vaša denarnica. Neskončno moraš kupovati hranilnice ali pa ne moreš tekmovati v neumnih tekmovanjih! V originalni igri sem dosegel raven 165, ne da bi porabil niti centa. Zdaj ne morete preseči 30. lvl in tekmovati brez nakupa neskončnih prašičkov. Prihranite denar, igra je dolgočasna in izprazni denarnico.
zelo zabavna igra
Super!
Ta igra goljufa! Pojdite na določeno raven, ki jo je nemogoče premagati, ko pridelki pokrijejo lupino, ki je ne morete zbrati. Tako sem vesel, da sem zapravil samo svoj čas za igranje in ne denar. Ampak spet, morda se zato dogaja nemogoče premagovanje ravni, žal ne najega, da bi plačal za stvari. Brisanje igre. Je brez vrednosti.
Vsaka uganka me izziva in zabava. Edina napaka je, da zapravljam preveč časa v resničnem življenju. ☺
Uživajte v tej igri, vendar vedno zmrzuje. Poskušam vstopiti v naslednji izziv in vsakič me pošlje nazaj na zemljevid. Ste že izbrisali in znova prenesli, se zgodi isto. Če bi to napako odpravili, bi ji dal 5 zvezdic.
Ta igra bi bila zabavna, če ne bi imel kopice pojavnih oken, ko želim samo igrati naslednjo stopnjo. Ni jasnih navodil o tem, kaj naredijo naključni ojačevalci. Kaj sploh pomeni, ko nabereš žabo in flamingo? Za kaj točno tepem rakuna, krade ali kaj? Samo igranje ravni brez prave zgodbe. Vsakič, ko zapustite raven ali zaslon, se prikaže oglas za Candy Crush, ki ga sovražim. Vpisani ste v stvari, ki jih ne želite igrati. Preveč se dogaja.
povzroča odvisnost....žal ima ta stvar napake in ne vem zakaj in kaj naj storim glede tega. Vse poteze "pomoči" so zaklenjene; Uspelo mi je prehoditi raven in bonus lopato ali kar koli je prikazano kot dodano, vendar na ravni igre vse kaže zaklepanje. Očitno sem izgubil kupljene artikle 😝, ne morem "zmagati" ali kupiti, torej kaj je smisel. Prihranim veliko $$$, ker ne kupujem aplikacij ......
Ta igra vam začne goljufati točke, ko resnično dosežete višje ravni. Ne razumite me narobe, všeč mi je igra, vendar vam bo uspelo z malo več nagradami.
Zdaj, ko so se cene za zlate palice spet dvignile, sem končal z nakupom vseh.. Včasih sem dobil 50, nato 30, zdaj samo 25. Prav tako ne sprostite preostalih dodatnih potez v epizodah Rancid, če so končane, kot to počnete v nasprotnem primeru, predvidevam, da lahko preprečite, da bi dosegli ključ. Res srčkano in zabavno, vendar predrago v primerjavi z mnogimi drugimi igrami.
nehal sem igrati za približno eno leto in sem se odločil, da se vrnem. Zdaj je vse, kar igram! Všeč mi je, kako ti dajo dodatne nagrade, ko zmagaš. Igral sem veliko iger in ta je res najboljša. Imam veliko prijateljev s FB, ki mi pomagajo, kar mi zelo pomaga. Prav tako skoraj ni dodatkov. Če imate dodatne stvari, je zelo poceni. To igro je treba poskusiti, če so vam všeč takšne stvari.
Všeč mi je igra, vendar si zelo skop z zlatimi palicami. Ali bi vas ubilo, če bi občasno dali zlate palice kot nagrado za različne stvari. In frustrirajoče je, da dovolite le 5 življenj naenkrat. Rada bi lahko igrala dlje, a življenja gredo tako hitro, saj so stopnje vse težje.
Super
Igra mi je zelo všeč. Toda nekatere stopnje so pretežke in zmaga traja tako dolgo, da je zabavna. Obstaja veliko stvari, ki vam pomagajo dobiti dodatno pomoč. Ko se povzpneš na nivoje, ni pomoči.
Všeč mi je ta igra, razen za nakup zlata. Kupil sem 26 zlata za 6,99 $ samo za 2 uporabi!! Tega ne bom nikoli več počel. In kaj je z vsem prenapolnjenim zlatom v pujsu!!!! Ne razumem kam to pelje? Prav tako sem kupil z zlatom enega od ojačevalcev in mi ga ni bilo treba uporabiti v igri, ki sem jo igral naslednjo igro, ni bila na voljo a rip off!!! Igra mi je zelo všeč, vendar ne tako, kot se kupuje zlato za ojačevalnike. Res bi mi bilo všeč, če bi dobili tisto, za kar ste plačali, potem bi bilo vredno.
Resnično obožujem te igre, nobena pojavna reklama, kot so druge, me ne zaposluje. Edikt in izziv .
Ta igra mi je bolj všeč kot candy crush. Edina podobnost med obema igrama je slog strategije. Všeč mi je konkurenca, bolj zdrava hrana za strmenje in zbiranje pomočnikov, ki temeljijo na biotski raznovrstnosti in ne na zbirki kostumov.
Zakaj mi dovoljuje samo pošiljanje življenj, ko grem v nagrade za svojo ekipo? Piše, da so nagrade tam, kjer lahko zbiram življenja, poslana od soigralcev! Vidim, da so moji soigralci poslali življenja, vendar jih ne morem zbrati!!!
Tej igri bi dal 5 zvezdic, vendar postanejo stopnje smešno težje, dlje kot greš. Kot nepotrebno težje obtičati več dni na 1 stopnji je takšen izklop. Če neham igrati za nekaj tednov, mi igra navidezno dovoli prehod.
Od zadnje posodobitve me nenehno poskuša nagraditi za položaj 3. Potem pa piše, da sem izgubil povezavo, kar ni res. To je samo ta posebna nagrada in nikoli ne izgine. Razdražljivo, saj vsi izstopijo. To sporočilo o izgubljeni povezavi prejemam že več kot 6 mesecev. Postajam zelo utrujen od tega.
Preveč napak v igri. Izjemno slaba storitev za stranke. Služba za stranke vam noče povrniti nadomestila za izgubljene vsebine igre zaradi napak v igri.
To sem igral že leta, vendar pred kratkim igra zamrzne in vam ne dovoli premikanja. Izgubiti moraš življenje in začeti znova. ZELO frustrirajoče!! To se zgodi na mojem telefonu in tablici.
Igra je vsekakor zabavna, a ko napredujete, boste morali porabiti več in več denarja, da boste prešli raven. Ni res pošteno. Prav tako je število zvezdic za prejete točke med igro pomešano. Včasih dobite 3 zvezdice za 150 točk, drugič pa 1. To je pomembno, saj število zvezdic 🌟 določa nagrade in "pomočnike" v drugih delih igre. Ni mogoče doseči tehnične podpore. Grafika je izjemna. Preveč denarja. Žal je bilo treba odstraniti.
Nedavno posodobljeno in zdaj ne morem igrati nobene stopnje. Kliknem na play in nič ne naredi. Večkrat sem odstranil in znova namestil. Tako frustrirajoče
👌👌👌👌
Sredi iger me kar vrže ven, vrne me na glavni zaslon, da je tako frustrirajoče, da ga nameravam odstraniti
Všeč mi je igra, toda nagrada za žetev mi je ne bo dala in preloži igro, pri kateri morate vsakič zapustiti igro, da jo lahko igrate. Drugi se pritožujejo in posodobitve tega ne popravijo. Ljudje imajo radi igro, zato jih ne skrbi, da bi jo popravili. Žalostno.
Farm Heroes Saga Alkalmi vfg
Eventide 3: Legacy of Legends Eventyr lcgp
To je zelo zabavno, razen ko pridete do bele ovce in črne ovce, ne porabite vseh svojih zlatih žetonov za dodatne igre, kar osebo prisili, da kupi več zlatih palic, da lahko dokonča raven, kjer je so ovce različnih barv! Ne zdi se, da dejansko želite, da napredujemo na naslednjo raven, ko uporabljate belo-črno ovco! Pravkar sem končal s porabo 75 $ in eno presneto raven, ker ne glede na to, kam premaknem črno ovco, ne bi pristala na mestu sena!
Farm Heroes Saga Pro příležitostné hráče hia
팜히어로사가 캐주얼 게임 qbkh
Obožujem to igro. Moral bi imeti 5 zvezdic, vendar ne dobim veliko nagrad. Še posebej +1 in dobi vse mali pes. Jaz naj bi jih dobil. Vendar jih preprosto ne dodajo mojim nagradam. Lepo bi bilo, če bi ga lahko popravil.
Obožujem to igro, a odkar sem jo posodobil, sem izgubil vse, za kar sem trdo delal. Poslal sem ga podjetju, a ni odgovora. Prišel sem tja, kjer sem bil na ravni igre, vendar na začetku kar zadeva +1, lopate itd. Ne moreš niti zaslužiti. Zdaj je res zanič.
Super.
Na splošno bi to ocenil z oceno 1-2. Nenehno se zruši, kar zapravlja življenja in znižuje moči. Zelo nadležen!!! Popravi to in dvignil bom svojo oceno. To sem storil pred in po posodobitvi.
Farm Heroes Saga कैज़ुअल गेम mqd
Včasih je bila odlična igra, vendar sovražim, da moram plačati za zlate palice. Neumno je, da gre zlato, ki ga zaslužiš, samo v banko... zakaj ne obdržimo tistega, kar smo osvojili? Mogoče 1 zlato na osvojeno zvezdo... ostalo bi lahko šlo v neumno banko. Drugače bi dobil 5 zvezdic
Ta igra mi je zelo všeč in jo igram, odkar je izšla, vendar sem v zadnjem času opazil, da ko igram raven Rancid raccoon, se točke ne seštejejo pravilno in me ogoljufajo. Če se bo to dogajalo še naprej, bom to igro odstranil in tega res ne želim storiti. S. Williams
Preveč stopenj zahteva veliko oživitev ali pa od vas zahteva porabo denarja. Nivo igral milijonkrat, še vedno na njej. Na zaslonu je preveč, da bi lahko uporabili katero koli strategijo. Kaj je smiselno igrati strateško igro, če moraš polovico časa porabiti denar ali si odvisen od sreče. Odstranjevanje danes.
Tudi če igram pravilno, še vedno izgubim ves napredek in začnem znova. Dogodki se začnejo in izginejo po 1 dnevu, ko obljublja 6.
vsakič, ko premaga raven in začne naslednjo, mi ne dovoli dokončati nobene poteze. Aplikacijo moram zapreti in nato znova odpreti, potem izgubim življenje in izgubim vse dodatke, ki bi jih prejel. Poskušal sem odstraniti in znova namestiti, vendar sem potem izgubil vse svoje ugodnosti in težava ni bila odpravljena, poleg tega ne morete zaslužiti dodatnih življenj, tako kot druge igre, zanje morate vedno plačati! poiščite drugo igro, razen če želite nenehne težave in ves čas plačevati za življenja, ne glede na to, kaj počnete!!!!
Prehajanje ravni je veliko lažje in bolj zabavno, saj ste vrnili oglase z dodatnimi potezami in ojačevalniki.
Igrano dolgo časa. Zdaj kar naenkrat zmrzne, zaradi česar izgubite življenja.
Uredu